NieuwsBinnenkort de nieuwe Mission 770

We gaan een nieuwe Mission speaker aan ons assortiment toevoegen! De speaker die we gaan toevoegen is de mission 770. Deze speaker staat bekend om zijn goede geluid prestaties en zijn herkenbare stijl. Ook heeft de Mission speaker een kenmerkend ontwerp. Het product is in de loop der jaren met een paar unieke verbeteringen gekomen. In het kort is de 770 ontworpen om de diepte, het gevoel en de intelligentie van muziek weer te geven. Deze speaker heeft een goede prijs kwaliteitsverhouding.   Bent u geïnteresseerd in dit product houd ons dan zeker in de gaten op onze website!    

Lees verderBeste koop 2021

De mission QX-2 MKII is op basis van 2021 gekozen als beste koop. De QX-2 MKII is een boekenplankspeaker. Bij alle Mission speakers is het proces keer op keer weer luisteren de sleutel tot verbetering. De QX-2 MKII is een speaker die een hele goede prijs kwaliteit verhouding heeft. Je kunt deze Mission speaker namelijk voor minder dan €500 kopen. Je kunt de Mission QX-2 MKII krijgen in de kleuren wit, zwart en walnoot.       Ben je geïnteresseerd in de Mission QX-2 MKII of wil je meer weten over deze speaker klik dan hier!        

Lees verderWil je meer weten over de partij achter missionhifi.nl?

Wil je meer weten over de partij achter missionhifi.nl?   In dit interview met Jamie O'Callaghan (Global Sales & Marketing) en Peter Comeau (Director of Acoustic Design) van IAG (International Audio Group) kom je meer te wie de volgende merken in de markt van Benelux: Audiolab, Mission, Leak en Wharfedale.   Bekijk het interview hier of ga naar Hifi.nl.

Lees verderMission LX Connect

Het Britse merk Mission heeft het eerste true wireless luidsprekersysteem op de markt gezet genaamd de Mission LX Connect. De LX Connect bestaat uit een compacte hub met een OLED-scherm en een paar actieve draadloze luidsprekers met een vermogen van 60 watt per stuk.   De LX connect biedt draadloze connectiviteit via een geavanceerde draadloze hub die alle connectiviteitsopties voor uw luisterplezier bevat. Er hoeven geen kabels met elkaar verbonden te worden dankzij het true wireless systeem. Dit maakt de LX Connect de perfecte optie voor bij u in uw huiskamer!     

Lees verderDe Mission QX serie gaat uit ons assortiment.

De Mission QX serie gaat uit ons assortiment. Dit houdt in dat deze serie nu verkocht gaat worden met scherpere prijzen dan ooit. Deze serie heeft veel verschillende audio van boekenplankspeakers tot centerspeakers. De QX serie bevat Ring Dome treble unit dit houdt in dat deze audio muzikale details biedt met een lage vervorming. Ik zou deze prachtige serie zeker in de gaten houden, want er komen leuke acties aan!  

Lees verder